HallFörvaring

 

Accessoarer i hallen!

Göm dina kläder och visa upp dina accessoarer! Med Elfas smarta hallförvaring får du både ordning och reda och en snygg hallmöbel.

 

Skoförvaring

Inga mer skor på golvet! Har du bara lite utrymme på väggen så slipper du all oreda på golvet. Notera att det finns flera typer av skoförvaringställ att välja mellan beroende på skotyp.

 

Öppen garderob i hallen?

Fungerar verkligen en öppen garderob i hallen? Svaret är JA. Efter som Garderobia.se erbjuder så flexibla lösningar kring hallförvaring så blir det inte oreda. I denna medelstora halllösning så får du plats med allt från resväska till skoförvaring. Notera gärna att med bara 3 små hyllplan får du plats med upp till 12 par skor.

 

80cm hall/klädkammare?

Du bewhöver inte så mycket yta som du tror för att få ordning på dina kläder- Denna yta är endast 80 cm bred och genom smart förvaring så optimerar du ytan. Se hur smart vi har valt att hänga saker som vi inte använder så ofta bakom kläderna.

 

Skjutdörrar med spegel

Kanske vår populäraste lösning, skjutdörrar med spegel.På detta sättet gömmer du dina kläder bakom en vacker spegeldörr. Observera att det finns olika typer av toningar när det gäller spegelglaset.

 

Omöjliga ytor?

Nej det finns inga omöjliga ytor. Se denna annars så svåra yta att möblera men med Elfas smarta system för förvaring löser man detta utan problem. Se under trappen hur vi valt en fristående lösning för förvaring.

 

 

Sektioner på din skjutdörr.

Skjutdörrar kan se ut på en mängd olika sätt, här har vi valt att dela av dem i sektioner för att få ett mer dynamiskt rum. Fråga oss gärna om färg & form på din skjutdörr.

 

Hallförvaring med belysning & skjutdörr.

Addera gärna belysning till din lösning. Våra duktiga installatörer hjälper dig med installationen.

 

Små utrymmen - Stor förvaring

Eftersom du kan dra ut alla Elfas backar så får du plats med extremt mycket på liten yta.

Krokar för barnen

Underlätta för barnen att hålla ordning på sina saker, använd Elfas lösningar med krokar i lagom höjd för barnen att hänga upp sina ytterkläder. När barnen blir äldre höjer du bara sektionen så att höjden är optimerad för barnen.

Decor!

Använd vår decor lösning för en lyxigare känsla! Säg till oss innan vi börjar rita din lösning så tar vi hänsyn till detta.

 

Addera färg!

Innan vi monterar så kan vi måla insidan av din garderob eller förvaring. Detta ger ett varm ombonat intryck och i många fall möjliggör detta att du inte behöver skjutdörrar.

 
Scroll to top