• Personlig service:
  • 08 - 4100 08 20
  • 031 - 990 449
  • 040 - 685 04 49
  • 070 - 871 64 35
Moms visas:

Om oss

 
Vilka är Elfa?
 
Den svenska förvaringsinnovatören och ingenjören Arne Lydmar grundade Elfa i slutet av 1940-talet. Elfa utvecklades och blomstrade och är idag marknadsledande i Norden i deras bransch. Med sin enkla vision om att skapa utrymme genom personliga och smarta förvaringslösningar, hade Elfa kommit på något. Det började med en enkel lösning som skulle komma att revolutionera förvaringsproblematiken både hemma och på jobbet. Nu med mer än 60 års erfarenhet av förvaringsbranschen erbjuder Elfa inte bara smart, praktisk och funktionell förvaring utan även innovativa framtidslösningar för det moderna hemmet. Elfa utvecklar hela tiden nya idéer och koncept för alla delar av hemmet – allt från köket till garaget.
 
Vad gör Garderobia?
 
2011 var året då Garderobia.se grundades med ett tydligt mål i sikte, att bli nummer 1 på Elfa online. Onlinemarknaden tog vi med stormsteg och är idagsläget den ända aktören på marknaden som endast erbjuder Elfas produkter. Vi har valt att inte ta in några andra leverantörer av den enkla anledningen att vi vill verkligen vara bäst på det vi gör. 
 
Under vår utveckling så har vi märkt att många behöver hjälp med mätning och montering och i samband med detta så gör vi hembesök( i Stockholmsregionen). Det vi gör är att vi bokar en tid med er för att sedan komma ut och mäta upp den ytan som ni önskar bygga er förvaring på. Efter det så återkommer vi med ett förslag till er i 3D där ni ser exakt hur just er förvaringslösning kommer att se ut. Om montering är något ni behöver hjälp med som ombesörjer vi självklart det med (i stockholmsregionen).
 
* Om ni själva anger era mått i fårt formulär så skapar vi en ritning baserat på vad det är ni vill förvara, efter det så skickar vi ut en ritning i 3D där ni enkelt ser hur just er lösning kommer att se ut. Efter det så beställs garderoben och det tar mellan 2-4 veckor. Anledningen till att det tar tid är för att alla dörrar tillverkas på beställning.

Kundservice
Telefon: 08-4100 08 20
E-post: info@garderobia.se

Produkter

Handla

Information