Villkor

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 100 kr inklusive moms.
Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
Betalningsalternativ

Betalning
Du betalar vid leverans mot faktura

 

Leveranstid

Meddelas vi beställning, vi kan aldrig ge exakt leveransdag, men vi får en beräknad leveransdag från fabrik. Från den dagen kan det ta 1-5 dagar beroende på leverantören.

Allt förutom måttbeställda produkter är det cirka 5-10 arbetsdagar, måttbeställda cirka 2-4 veckor. Så boka INTE en hantverkare förrän du har fått varan levererad, om du inte bokar denne via oss.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med vår specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden är 795kr inkl moms.
Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (10 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor, t.ex måttanpassade produkter, dessa kan ej returneras eller återbetalas)  Vid retur tillkommer ett returavdrag på 20% av ordervärdet. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Scroll to top