Sovrum Garderob – Ordning och reda i sovrummet

Kombinera förvaring

Vissa av Elfas föravringslösningar bygger inte mer än 30 cm från väggen vilket för att även små ytor kan förvandlas till bra förvaring.

Kombinationen är allt

Även fast du väljer en lösning inledningsvis så är du inte fast med denna. Addera bara ett hyllplan eller en extra klädstång efter behov.

 

En vacker Sovrum garderob

Är design viktigt för dig? Säg till oss innan vi ritar så ger vi dig förslag på en decor lösning. Stommen i Elfas system är alltid densamma men vi kan alltid ändra utseendet på inredningen. Säg till oss så planerar vi Elfas förvaringslösning ihop.

 

Maximnera

Genom att förvara från golv till tak så får du plats med mer än vad du tror. I denna lösning finns det även plats för väskor på golvet. En sovrum garderob skall se ut precis som den gör på denna bild.

Behöver du ännu mer inspiration vänligen se Elfas hemsidan här.

 

Det lugna sovrummet.

Skjutdörrar av frostat glas ger ett lugnt och behagligt intryck. Dessa finns dessutom i fler färger.

Behöver du fler lösningar för ditt hem? Vänligen se våra hallgarderober

 

Förvaring för dina accessoarer?

Det finns flera lösningar gällande förvaring av accessoarer. Sprid inte ut dessa på flera platser utan låt oss hjälpa dig att få allt samlat. En sovrum garderob är så mycket mer än en förvaring, det är där dagen börjar och för det mesta slutar innan nattvila. 

Bra förvaring är vackert

Så enkelt men ändå så stilrent. Förvaringen tar inte upp mer än ca 1m ändå så är det mer än nog för ett gästrum elelr för övernattningslägenheten.

Behöver du även förvaring för ert garage? Vänligen titta in hos oss här.

 

Din personliga förvaring

Vi rekomenderar alla att lägga till en “hatthylla” längst upp för toppförvaring. Lämpar sig bäst för lådor eller extra täcke, kudde, resväska mm. Denna förvaring är ca 3 m bred men upplevs ändå som luftig.

 

Maximerat

Observera hur klänningarna inte hänger traditionellt lodrätt utan vågrätt i detta falle. Ett smart sätt om man har en 40 cm sektion som man vill maximera hängytan på. Kan också vara bra om man har ett begränsat djup.

 
Scroll to top